ما 265 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

برای ورود به سامانه نوید پس از اینکه روی دکمه ورود کلیک کردید باید نام کاربری و رمز عبور وارد نمایید.
در قسمت نام کاربری میتوانید کد ملی به تنهایی و یا از ترکیب کد دانشجویی با @email.com استفاده نمایید.
به عنوان مثال در ناحیه کاربری یکی از موارد زیر را باید وارد نمایید.

یا کد ملی به تنهایی:

ترکیب کد دانشجویی با @email.com:

در قسمت رمز عبور نیز در ورود اول یا 123456 و یا sp123456 رمز شما خواهد بود. ورودی های قدیمی عموما 123456 و ورودی های جدید sp123456 باید در قسمت رمز عبور وارد نمایند.

پس از اولین ورود در قسمت سمت چپ بالا روی نام خود کلیک کنید و در قسمت باز شده روی دکمه پروفایل بزنید و وارد صفحه پروفایل خود شوید. بعد از ورود به صفحه پروفایل تمامی اطلاعات خود را به صورت کامل و دقیق پر نمایید.
در مورد قسمت ایمیل لطفا فقط در صورتی که ایمیل فعالی دارید که به آن دسترسی دارید و میتوانید وارد آن شوید قسمت مربوط به ایمیل را تغییر دهید در غیر اینصورت آن قسمت را دست نخورده باقی بگذارید. بالطبع اگر آدرس ایمیل خود را تغییر دهید از آن به بعد باید در ناحیه نام کاربری برای ورود آدرس ایمیل جدیدی که در قسمت پروفایل وارد کرده اید را باید برای ورود وارد نمایید یا از روش ورود با کد ملی که در آن حالت در قسمت نام کاربری کد ملی به تنهایی وارد میشد استفاده کنید.

Template Design:Dima Group